mieszkanie, Gdańsk

projekt aranżacji wnętrz

Gdańsk, 2020

Projekt kapitalnego remontu mieszkania na ulicy Długiej na gdańskiej starówce. Mieliśmy przyjemność wykorzystać niektóre z historycznych mebli, które kolekcjonował inwestor. Projekt aranżacji wnętrz zakładał połączenie klasyki z nowoczesnymi rozwiązaniami materiałowymi. Nowy parkiet z litego, suszonego komorowo dębu świetnie pasował do przepięknych istniejących okien i wysokich na 3,2m pomieszczeń. Blat kuchenny z konglomeratu kwarcowego w połączeniu z szczotkowanym fornirem orzechowym, a do tego stylizowane uchwyty Buster + Punch. W salonie zaproponowaliśmy galerie obrazów i The Frame Samsunga zamiast typowego telewizora na ścianie.

Autorzy

Zuzanna Kubicz
Julita Żuk
Daniel Goliński

Podoba Ci się ten projekt? Myslisz o czymś podobnym?
Napisz do nas!